Studio Savonkatu 18
Hoitola Savonkatu 20

,

Kesälauantait suljettu tai sopimuksen mukaan

Exuviance Kasvohoidot

Exuviance kasvohoito kosteuttaa, elvyttää ja ravitsee ihoa sekä rentouttaa mieltä. Kasvohoidossa käymistä tulisi katsoa ylellisyyden sijaan terveellisenä elämäntapana. Monilla ihmisillä on iho-ongelmia, joita on vaikea saada itse hallintaan. Exuviancella saamamme hoitotulokset vaikeissakin iho-ongelmissa ovat olleet loistavia. Valitsemme sinulle ja ihollesi parhaiten sopivat hoidot ja tuotteet. Näin ihosi pysyy tasapainoisena, terveenä ja kauniina.

Vaikka ihossa ei olisi isompia ongelmia, kasvohoidot tasapainottavat ihon toimintaa ja lisäävät kosteutta edistäen ihon hyvinvointia.

Hoidot

Exuviance Kasvohoito n.1,5h

79 €

Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, lyhyen hieronnan, naamion, tehoseerumin, silmänympärysvoiteen, sekä ihotyypille sopivan hoitovoiteen.

Exuviance-luxuskasvohoito - n.1,5h

89 €

Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, kultanaamion, tehoseerumin, silmänympärysvoiteen, sekä ihotyypille sopivan hoitovoiteen.

Exuviance-silmäymp.ihon tehohoito

16/38 €

Exuviance kasvohoidon yhteydessä/ilman kasvohoitoa n. 30 min

Kestovärjäykset kasvohoidon yhteydessä

25 €

Epäpuhtauksien poisto kasvohoiton yhteydessä

5-10 €

Decoltee alueen hoito kasvohoidon yhteydessä

10 €

Nuorten ihonpuhdistus - n.1h-1,5h (Alle 20-vuotiaille)

65 €

Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston, naamion ja hoitovoiteen.

Booster kuorinta kasvohoidon yhteydessä

10 €

Lymfahieronta kasvohoidon yhteydessä

15 €

KASVOHOIDOISSA SARJAHOITO TARJOUS! Joka 7. hoitokerta -50%, kun hoitoväli on max. 3vk.

Ei koske nuorenihonpuhdistusta ja kasvohierontaa

Exuviance anti age hoidot

Exuviance hoidoilla saamme ihosi hehkumaan

Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa ihonhoitoa. On helpompi säilyttää ihon nuorekkuus ja kimmoisuus hyvällä hoidolla kuin yrittää kääntää kelloa taaksepäin, mutta toisaalta koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Alfahydroksihappojen (AHA) on osoitettu ehkäisevän tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, velttoutta, kuivuutta ja pigmenttiläiskiä. 

Hoitolassa tehtävä Exuviance-hoito poistaa kuolleet ihosolut, jotka ihon ikääntymisen myötä eivät häviä niin helposti itsestään. Jos ihon pinta on kuiva ja epätasainen, se ei heijasta valoa vaan näyttää harmaalta. Hoitojen ansiosta iho saa takaisin hohteensa. Lisäksi hoito elvyttää ihon uudistumisprosessia, joka hidastuu iän myötä. Myös ihon kimmoisuus ja kiinteys paranevat.

Exuviance aknen hoito

Monet aknesta kärsivät ovat jo ehtineet kokeilla kaikkea, ennen kuin löytävät Exuviancen tuotteet ja hoitolahoidot. Niiden avulla iho kirkastuu ja tasoittuu. Exuviancen patentoidut ja tutkitut ainesosat takaavat turvallisen ja ammattimaisen hoito-ohjelman. Alfahydroksihappo (AHA) liuottaa tehokkaasti huokosten tukkoja, jotka lisäävät aknea ja ihomatoja. Talineritystä hillitään. AHA vähentää myös laajentuneiden huokosten näkymistä, sekä vaalentaa iholla esiintyviä pigmenttihäiriöitä.

Aknehoito vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan. Yhteistä hoidoille on, että ne aloitetaan huolellisella ihoanalyysillä. Sen jälkeen iho kuoritaan, jotta kuolleet ihosolut irtoavat. Tämän jälkeen iho on valmis mekaaniseen puhdistukseen. Aknehoidossa pyritään puhdistamaan huokoset mahdollisimman hyvin. Hoitoon sisältyy myös naamio, joka valitaan ongelman ja ihotyypin perusteella. Lopuksi levitetään hoitovoide ja joskus myös erityinen aknetuote tai seerumi.

Hoito voidaan tehdä kasvojen lisäksi myös selän iholle. Parhaat hoitotulokset saavutetaan sarjahoidolla, mutta jo yksittäiselläkin hoidolla on merkittävä vaikutus aknen hoidossa. Ihoa tulee hoitaa säännöllisesti, jotta ongelma saadaan hallintaan. Sarjahoidossa hoitovälit vaihtelevat 1-4 viikkoon. Hoitovälejä pidennetään, kun ihon kunto alkaa parantua. Hoitolassa käytetyt tuotteet on suunniteltu ammattimaista hoitoa varten. Ne kostetuttavat ihoa tehokkaasti ja valmistavat ihon tehokaita kotihoitotuotteita varten.

Rosacea-ihosairauden hoito

Rosacea-kasvohoidot suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Koska rosacea vaihtelee paljon, tarvitaan erilaisia hoitotoimia ja tuotteita. Hoidon pitää olla säännöllistä, jotta hoidot vaikuttavat ihoon. Exuviancen ohjelmaa noudattavan ihoterapeutin tai ihotautilääkärin tekemä hoito kuorii ihoa kevyesti sekä stimuloi ihon uudistumista. Muutoin hoidossa vältetään ihon stimulointia ja käytettävillä tuotteilla on rauhoittava vaikutus. Koska Exuviance-hoidoissa ei käytetä höyryä eikä mekaanista kuorintaa, ne sopivat hyvin rosacea-iholle. Exuviancella suoritettava säännöllinen kotihoito sekä hoitolahoito rauhottaa ihon todella tehokkaasti vähentäen ihon punoitusta ja ärsytystä. 

Hoito sopii hyvin atooppisesta ekseemasta kärsiville

Ihoterapeutin tai ihotautilääkärin hoito, jossa käytetään hellävaraisia hedelmähappoja, on auttanut monia atooppisesta ihottumasta kärsiviä aikuisia. Hoidot lievittävät kuivuutta ja punaisuutta. Iho tuntuu eheämmältä ja sileämmältä.

Patentoidun järjestelmänsä ansiosta Exuviancen hedelmähapot ovat mietoja mutta tehokkaita. Atooppista ekseemaa ei voi parantaa, mutta ihon ulkonäköön voi vaikuttaa oikeilla ihonhoitotuotteilla ja käsittelyillä, jolloin ongelma ei häiritse niin paljon.