Soita 0400 577 380
info@hyvanolonkeskusrelax.fi

   

Exuviance

  

 

Ihonhoidon edelläkävijät

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat kehittäneet ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA), sekä patentoineet AHA-teknologian, joka on yksi viime vuosikymmenien suurimmista ihonhoidon innovaatioista. Exuviance on johtava AHA-happoja sisältävien koostumusten tutkija ja kehittäjä.

Exuviance-tuotteet - tutkittua tehoa

Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatiota. 

Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokoset ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuotteet yhdessä hoitolahoitojen kanssa vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa sekä ehkäisevät ja hoitovat aknea. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.

Tuotteet on kehitetty sopimaan myös herkälle iholle, ja ne sopivat sekä miehille, että naisille, jotka haluavat huolehtia ihonsa hyvinvoinnista. 

lue lisää