Soita 0400 577 380
 info@hyvanolonkeskusrelax.fi 

Olemme avoinna ma-pe 10-17 ja la sopimuksen mukaan

Karvanpoisto sokeroimalla

Sokeroinnin avulla voimme poistaa karvat niiden kasvusuuntaan, joka aiheuttaa vähemmän ärsytystä, kipua ja karvan katkeilua kuin perinteinen vahakarvanpoistomenetelmä tai epilaattorin käyttö. Sokerointi on myös mahtava vartalokuorinta ja se saa ihon tuntumaan silkiltä. Sokeri on niin hellävaraista, että karva nousee aiheuttamatta vahinkoa iholle. Sokerointi on ihoystävällistä ja 100% luonnollista ja hygieenistä. Sokeroinnin avulla voidaan poistaa kaikenlaiset karvat terveeltä iholta. Sokerilla voidaan poistaa myös erittäin lyhyttä sänkimäistä karvaa! Yleisesti ottaen karvat voidaan poistaa, kun ne ovat 2-3 mm pitkiä. 

Käytössämme on Alexandria Professional sokeritahnat, jotka ovat täysin vegaanisia. 

Sokeritahna ei tartu ihoon, mikä tekee karvanpoistosta vähemmän kivuliaan. Sokeritahna liimaantuu karvaan ja poistaa karvan ohella hienovaraisesti kuolleet ihosolut. Se sallii hellemmän karvanpoiston myös kaikkein intiimeimmille alueillekin. Sokerointi myös vähentää ja heikentää karvan kasvua.

Ammattimainen sokeritahna ei allergisoi ja on täysin myrkytöntä. Sokeritahna on 100 %:sti luonnollinen ja siinä ei ole kemiallisia lisäaineita.

Sokeroinnissa karvat ei katkeile ja asiakkaan ei tarvitse kärsiä sisäänkasvaneista karvoista. Sokerointi sopii myos useimmille herkkäihoisille, joille karvanajelu, vahaus tai karvanpoistoaineiden käyttö ei sovi.

Kasvojen alueen karvanpoisto

hinta määräytyy sokeroitavan alueen laajuudeen sekä käytetyn ajan mukaan

20 - 30 €

Säärien/ ja reisien karvanpoisto

40/69 €

Bikinirajan karvanpoisto

hinta määräytyy sokeroitavan alueen laajuudeen sekä käytetyn ajan mukaan

30-40 €

Kainaloiden karvanpoisto

25 €

Käsivarsien karvanpoisto

35 €

Muut alueet aikaveloituksen mukaan

1h/60 €

Brasilialainen sokerointi (naisille)

79 €

Sokerointipaketti Brassi+sääret+kainalot

120 €

Sokerointipaketti Bikini+sääret+kainalot

80 €