Studio Savonkatu 18
Hoitola Savonkatu 20

,

Kesälauantait suljettu tai sopimuksen mukaan

Tuntopub -hieronnat 

Tuntopubeissa työskentelevät tuntologit tehden lyhyitä, hyvin vaikuttavia hierontahoitoja asiakkaan käsille, jaloille, kasvoille tai päähän.

Keskittymällä tuntoaistiin, hoitotilan musiikkiin ja tuoksuihin, asiakas saa kaipaamansa tauon arjen keskellä. Olo hoidon jälkeen on rentoutunut -parhaimmillaan eheytynyt ja mieli selkeä valmiina jatkamaan päivää.

TUNTOPUBin nettisivut 

HandTouch -käsihieronta 30min

45 €

HandTouch-käsihieronta on yllättänyt monet rentouttavuudellaan! Tässä hieronnassa asiakas voi olla istualtaan tai makuullaan, kun hänen kätensä hierotaan hyvää tekevin ottein. Työtä tehneet kädet saavat ansaitsemansa rentoutuksen.

MindTouch -päähieronta 30min

45 €

MindTouch on päähieronta, joka rentouttaa ja laittaa veren kiertämään niin päänahassa kuin niskahartia-alueellakin. Jännitysten helpottaessa mielikin kirkastuu.

FaceTouch -kasvohieronta 30min

55 €

Tämä kasvohieronta tuo rentoutusta kasvojen alueen lihaksille, jotka tekevätkin töitä huomaamatta läpi päivän! Kasvohieronnassa, kuten muissakin hieronnoissamme, käsitellään akupisteitä tuoden siten tasapainoa koko keholle. FaceTouch sisältää tarvittaessa kasvojen alkupuhdistuksen.

FootTouch -jalkahieronta 30min

49 €

Asiakas pääsee rentoutumaan tuntologin käsitellessä jalat, jalkaterät sekä jalkapohjat. Samalla koko keho saa hoivaa, sillä jaloista löytyy vyöhykepisteet koko kehon alueelle, samoin kuin käsistä.