Soita 0400 577 380
 info@hyvanolonkeskusrelax.fi 

Olemme avoinna ma-pe 10-17 ja la sopimuksen mukaan

Tuntopub -hierontahoito

Tuntopubeissa työskentelevät tuntologit tehden lyhyitä, hyvin vaikuttavia hierontahoitoja asiakkaan käsille, jaloille, kasvoille tai päähän.

Keskittymällä tuntoaistiin, hoitotilan musiikkiin ja tuoksuihin, asiakas saa kaipaamansa tauon arjen keskellä. Olo hoidon jälkeen on rentoutunut -parhaimmillaan eheytynyt ja mieli selkeä valmiina jatkamaan päivää.

TUNTOPUBin nettisivut 

HandTouch -hierontahoito 30min

HandTouch -käsihieronta on yllättänyt monet rentouttavuudellaan! Tässä hieronnassa asiakas voi olla istualtaan tai makuullaan, kun hänen kätensä hierotaan hyvää tekevin ottein. Työtä tehneet kädet saavat ansaitsemansa rentoutuksen.

45 €

MindTouch -hierontahoito 30min

MindTouch on päähieronta, joka rentouttaa ja laittaa veren kiertämään niin päänahassa kuin niskahartia-alueellakin. Jännitysten helpottaessa mielikin kirkastuu.

45 €

FaceTouch -hierontahoito 30min

Tämä kasvohieronta tuo rentoutusta kasvojen alueen lihaksille, jotka tekevätkin töitä huomaamatta läpi päivän! Kasvohieronnassa, kuten muissakin hieronnoissamme, käsitellään akupisteitä tuoden siten tasapainoa koko keholle. FaceTouch sisältää tarvittaessa kasvojen alkupuhdistuksen.

55 €

FootTouch -hierontahoito 30min

FootTouch jalkahieronnassa asiakas pääsee rentoutumaan tuntologin käsitellessä jalat, jalkaterät sekä jalkapohjat. Samalla koko keho saa hoivaa, sillä jaloista löytyy vyöhykepisteet koko kehon alueelle, samoin kuin käsistä.

49 €