Soita 0400 577 380
info@hyvanolonkeskusrelax.fi

   

Radiance peel -kuorinta

Exuviance Radiance Peel on tehokas retinolipohjainen kuorinta, joka sopii kaikille uusiutumisen tarpeessa oleville ihotyypeille. Tämän tehokkaan hoidon avulla voidaan vaikuttaa monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten juonteisiin ja ryppyihin, epätasaiseen pigmentaatioon ja ihonsävyyn. Retinoli sopii erinomaisesti myös akneen taipuvaiselle tai rasvaiselle iholle. Kuorinta vähentää aknearpien näkymistä ja tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota. 

Kuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään pois kotona ihoterapeutin ohjeiden mukaan. Noin 2-3 päivän kuluttua iho voi hilseillä, mitä kestää muutaman päivän ihotyypin mukaan. Iho voi tuntua hiukan herkemmälle, mutta on normaalia. Viikon kuluttua iho on täysin palautunut. 

Ihon palautumisen optimoimiseksi käytetään PHA:ta sisältäviä Exuviancen tuotteita viikon ajan hoidon jälkeen. Sen jälkeen voi palata noudattamaan omaa ihonhoitorutiiniaan. Suosittelemme näkyvien tuloksien saamiseksi vähintään kolmen kerran sarjaa 4-6 viikon välein.

Hoidon jälkeen vältettävä: Treenaamista kuorinta-aineen ollessa iholla, saunomista 48h ajan, karvanpoistomenetelmiä seuraavan viikon ajan, altistumista uv-säteilylle, A-vitamiinia ja kuorivia tuotteita viikon ajan.