Soita 0400 577 380
 info@hyvanolonkeskusrelax.fi 

Olemme avoinna ma-pe 10-17 ja la sopimuksen mukaan

RevitaLash

RevitaLash®:in on kehittänyt silmälääkäri Tri Michael Brinkenhoff, lahjaksi rintasyövästä toipuvalle vaimolleen.

Hänen vaimon ripset kärsivät rankoista sädehoidoista, jonka seurauksena, toimittuaan pitkään silmälääkärinä, tohtori Brinkenhoff uskoi voivansa kehittää tuotteen, jolla hänen vaimonsa ripset saataisiin näyttämään taas vahvoilta ja terveiltä.

Yhdessä kosmetiikka-alan kemistien kanssa Tri Brinkenhoff kehitti RevitaLash®:in, ripsien hoitoaineen, joka jo muutamien viikkojen käytön jälkeen saa ripset näyttämään entistä kauniimmilta ja elinvoimaisemmilta. RevitaLash® Advanced on hoitava väritön liner, joka vahvistaa ja ravitsee omia luonnonripsiä.

Se on maailman ensimmäinen -ja edelleen myydyin- silmäripsien hoitotuote.

RevitaLash® Advanced sisältää ainutlaatuisen yhdisteen kosmeettisia vaikuttavia aineita. Se on yhdistelmä tehokkaita peptidejä ja kasvien uutteita. Vain pieni määrä hoitotuotetta sipaistuna ripsirajan yläpuolelle kerran päivässä, riittää saavuttamaan kauneimman mahdollisen lopputuloksen.

RevitaLash -tuotteet ovat saaneet tunnustusta sekä Suomessa että kansainvälisesti. Athena Cosmetics tunnetaankin uraa uurtavana pioneerina ripsienhoitotuotteissa, juuri pitkälle viedyn tuotekehittelynsä ansiosta.