Soita 0400 577 380
info@hyvanolonkeskusrelax.fi

   

Mikroneulaus

  

Ihon mikroneulaus uudistaa ihoa turvallisesti ja lähes kivuttomasti. Pitkäkestoiset tulokset.

Älykäs tapa saada kaunis iho. Kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät jopa arvet ilman verenvuotoa. Säädettävä neulan pituus 0,2 – 2,0 mm. mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

Hoito kiinteyttää ja kohottaa sekä elvyttää ihoa. Tasoittaa arpia sekä aknearpia. Silottaa ryppyjä ja juonteita. Pienentää huokosten kokoa. Häivyttää raskausarpia.

Luonnollinen ja turvallinen kasvojenkohotus aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Ihon neulauksessa käytetään tarkoitukseen suunniteltua ja pieniä mikroneuloja, jotka optimaalisella tavalla aktivoivat mikroverenkiertoa ja auttavat hoitoon suunniteltujen vaikuttavien aineiden imeytymisen syvemmälle ihoon. Mikroeulauksella voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmänympärys- ja huulten ympärysiho. Mikroneulaushoidon jälkeen iho on huomattavasti rypyttömämpi, pehmeämpi, tasaisen värinen ja uudistuneen näköinen. 4-5 hoitokerralla saavutat ryppyjen madaltumisen ja pigmenttiläiskien vaalenemisen.

Mikroneulaus soveltuu:

  • ihon elastisuuden palauttaminen
  • ikärypyt ja juonteet
  • auringon vaurioittama iho
  • pigmenttiläiskät
  • couperosa
  • arpien häivyttäminen (akne)
  • suurihuokoinen iho

Mikroneulausta ei voi tehdä jos: sinulla on aknelääkitys (lopetuksesta täytyy olla 6kk), syöt antibioottia tai käytät kortisonia hoidettavalla alueella, akuutti tulehdus, verenohennuslääke, syöpähoidot, sinulle on vasta tehty medikaalisia hoitoja, parantuvat arvet, aktiivinen herpes.

Hoidon jälkeen on todella tärkeää suojautua auringolta.

Mikroneulaus kasvoille n.50min

sis. Alkupuhdistus, mikroneulaus kasvoille, naamio ja loppuvoide

189 €

Mikroneulaus kasvoille n.60min

sis. Alkupuhdistus, mikroneulaus kasvoille, kaulalle ja decolteelle, naamio ja loppuvoide

199 €